ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ HELLAS


CRYSTAL SHINE

Η εταιρεία Crystal Shine είναι εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης της Hellas και παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στην περιποίηση του αυτοκινήτου.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει την αρτιότερη και καλύτερη περιποίηση αυτοκινήτου σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο που ικανοποιεί οποιαδήποτε ανάγκη σας. Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι σχεδόν τη μισή μέρα τη περνάτε καθημερινά στο αυτοκίνητό σας, το οποίο είναι εκτεθειμένο στον ήλιο, τη σκόνη, τη βροχή και κάθε κίνδυνο που μπορεί να του προκαλέσει φθορά.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς το Crystal Shine βρίσκεται κοντά στο πελάτη με μια πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε λύσεις για τον ήλιο και τη ζέστη με τη μεγάλη γκάμα αντηλιακών μεμβρανών της κορυφαίας εταιρείας τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στα κτίρια όπου βελτιώνουμε εκτός της εμφάνισής τους, και την ασφάλεια τους με τις αντίστοιχες μεμβράνες ασφαλείας της .

Οτιδήποτε έχετε σκεφτεί για τη προστασία και την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας όπως γυάλισμα, κέρωμα, βιολογικό καθαρισμό, ξεθάμπωμα φαναριών, car wrapping, τις νέες μεθόδους προστασίας με επενδύσεις carbon και κάθε είδους αξεσουάρ αυτοκινήτων στο ολοκαίνουριο eshop μας, το Crystal Shine βρίσκεται κοντά σας στη Νέα Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα για να σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά το αυτοκίνητό σας!