Ασφαλείας Κτιρίων


02

Ασφαλείας Κτιρίων

Οι µεµβράνες ασφαλείας και προστασίας της τοποθετούνται σε υαλοπίνακες κτιρίων και λειτουργούν ως ασπίδα που προστατεύει το χώρο σας, τον εξοπλισµό σας, αλλά και εσάς τους ίδιους.


Τί είναι όµως οι µεµβράνες 3Μ Scotchshield;

Είναι µια σύνθεση από φύλλα πολυεστέρα δεµένα µε ειδική σκρυλική κόλλα. Είναι µια οατεντορισρένη τεχνολογία που δηµιουργεί µια πανίσχυρη ασπίδα προστασίας µέχρι και 44 φορές πιο ισχυρή από τις συνηθισµένες µεµβράνες. Όταν ένα αντικείµενο πέφτει µε δύναµη πάνω στο τζάµι που έχει µεµβράνη, τότε αυτή απορροφά την ενέργεια που παράγεται κατά την πρόσκρουση και περιορίζει την καταστροφή. Ακόµα και σε περίπτωση έκρηξης, η µεµβράνη απορροφά το ωστικό κύµα που δηµιουργείται και συγκρατεί το τζάµι στη θέση του. Με τις µεµβράνες ασφαλείας τα τζάµια δεν είναι πια το πιο ευάλωτο σηµείο ενός κτιρίου. Όταν το τζάµι σπάσει, τα θραύσµατα δεν σκορπίζονται στο εσωτερικό του χώρου, αλλά συγκρατούνται από τη µεµβράνη. Έτσι, αποφεύγονται τυχόν τραυµατισµοί.

Οι µεµβράνες ασφαλείας και προστασίας της είναι διάφανες, και τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των τζαµιών.
Λόγω της µοναδικής τεχνογνωσίας τους (Microlaminated) είναι πιο λεπτές, πιο ισχυρές, µε καλύτερη συµπεριφορά στο στρώσιµο και µε µεγαλύτερη ελαστικότητα από κάθε άλλη µεµβράνη της αγοράς.
Οι µεµβράνες της πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τοποθετούνται σε υαλοπίνακες καταστηµάτων, εµπορικών κτιρίων, τραπεζών και κατοικιών, αλλά και σε δηµόσιους χώρους, όπως σχολεία, παιδικούς σταθµούς, πρεσβείες. Κάθε τύπος µεµβράνης συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας και αποτελεσµατικότητας.


Γιατί να τοποθετήσει κάποιος µεµβράνες ασφάλειας στους υαλοπίνακες του κτιρίου του;