Ξεθάμπωμα Φαναριών


02

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Σύμφωνα με Ευρωπαική κοινοτική οδηγία τα φανάρια των αυτοκινήτων των τελευταίων ετών κατασκευάζονται πλέον απο πλαστικό. Αυτό συνέβει για λόγους ασφαλείας σε σχέση με τα φανάρια απο γυαλί. Τα μεγάλο μειονέκτημα της παραπάνω αλλαγής είναι ότι το πλαστικό φανάρι φθείρεται πολύ πιο γρήγορα απο το γυάλινο. Έτσι συναντάμε συχνά φανάρια θαμπά και κιτρινισμένα τόσο απο την ηλιακή ακτινοβολία όσο και απο το καυσαέριο.

Αρνητικό αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι να μειώνεται αισθητά η φωτεινότητα και η απόδοση των φαναριών μας κατα τις νυχτερινές ώρες οδήγησης σε δρόμους με μη επαρκή φωτισμό. Επιπλέον εξαιτίας της άσχημης εικόνας των φαναριών μας , αλλειώνεται η αισθητικη του αυτοκινήτου μας. Τέλος σε περίπτωση ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο υπάρχει κίνδυνος να μη περάσουμε μιας και ελέγχεται η απόδοση φωτεινότητας των φαναριών.

Υπάρχει λύση; Φυσικά και υπάρχει θα πεί κάποιος . Αντικαθιστάς τα φανάρια. Το μόνο μειονέκτημα στο ανωτέρω εγχείρημα είναι το κόστος, μιάς και είναι και δαπανηρό αλλά και ασύμφωρο αφου μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν πάλι τα ίδια αποτελέσματα (θαμπωμα και κιτρίνισμα) και θα χρειαστεί να επαναληφθεί η διαδικασία. Εμείς στο Crystal Shine έχουμε τη λύση. Με σύγχρονες μεθόδους και με τα αξιόπιστα προιόντα της 3Μ μπορούμε να επαναφέρουμε τα φανάρια σας σχεδόν στην αρχική τους κατάσταση με ένα σχετικά μικρό κόστος.